Home / Stiri financiare / Autostrada urbana inainteaza spre Bucuresti. Aktor si Euroconstruct ataca noi zone din Voluntari, dupa obtinerea Autorizatiei de Construire FOTO

Autostrada urbana inainteaza spre Bucuresti. Aktor si Euroconstruct ataca noi zone din Voluntari, dupa obtinerea Autorizatiei de Construire FOTO

luni, 17 iulie 2017

Asocierea Aktor – Euroconstruct Trading 98 a demarat lucrari pe înca o sectiune de câteva sute de metri din cei 3,3 kilometri de la intrarea în Capitala ai autostrazii Bucuresti – Ploiesti. Asta dupa ce Ministerul Transporturilor a emis Autorizatie de Construire fara PUZ de la Primaria Voluntari.

Ministerul Transporturilor a emis miercuri, 5 iulie, Autorizatia de Construire pentru sectiunea de 850 de metri din Autostrada Bucuresti – Ploiesti (A3) fara PUZ de la Primaria Voluntari.

Din imaginile postate saptamana aceasta pe forumul Asociatiei Pro Infrastructura reiese ca au inceput lucrarile pe alti cateva sute de metri spre calea ferata: decopertari plus ingroparea unor tevi de retele.

Autorizatia emisa luna aceasta prevede si racordarea strazii Cumpenei la autostrada si la strada Popasului in culoarul expropriat la pozitiile km 2+580 – km 2+740 (dreapta) si km 2+570 – km 2+750 (stanga).

„Strada Cumpenei va intepa breteaua de langa rampa A3 in acest loc (foto jos). Se vede clar cum se intrerup bordurile si cum pe o portiune din bretea e mai lata in acest loc dupa care revine la latimea normala", spune membrul Panda_no 5 al forumului de infrastructura.

Detalii, pe Economica

27 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  luni, 20 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6469 RON
  1 USD = 3.9414 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design