Home / Lista banci / Banca Transilvania

Banca Transilvania

Banca este prezenta in 198 (de) localitati

Unitati / Bancomate

Adresa sediul central

 • Adresa: str. G Baritiu nr. 8
 • Telefon: (40)-264-40715(0)/(1)/(2)
 • Fax: (40)-264-407179
 • Oras/Zona: Cluj-Napoca
 • Judet: Cluj
 • Link: http://www.bancatransilvania.ro

Curs valutar la casele de schimb Banca Transilvania

Valuta Cumperi Vinzi
EUR 4.7150 4.6050
USD 4.0500 3.9100
Curs valutar Banca Transilvania

Harta

Descriere

Cod SWIFT: BTRLRO22

Banca Transilvania (abreviat BT) este o institutie bancara cu sediul la Cluj-Napoca in Romania. Banca fost infiintata in luna decembrie a anului 1993, la Cluj-Napoca, de cativa oameni de afaceri clujeni. Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA Banca Transilvania inseamna un grup financiar puternic, Grupul Financiar BANCA TRANSILVANIA, care ofera pietei servicii integrate – banking, administarea investitiilor, finantarea consumatorilor, leasing, tranzactii mobiliare, factoring, pensii private - prin intermediul companiilor sale: BT Asset Management S.A.I. S.A., BT Direct, BT Leasing, BT Securities, BT Finop Leasing IFN SA si Compania de Factoring.

In toate actiunile sale, Banca Transilvania are suportul Bancii Europene pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD), care este actionarul sau semnificativ. Linii de business Banca Transilvania este structurata pe patru linii de afaceri: retail, IMM, corporate si Divizia pentru Medici. Astfel, banca si-a format echipe specializate si un portofoliu complex de produse si servicii, pentru a sustine dezvoltarea acestor trei directii.

Banca Transilvania are aproape 1.400.000 de clienti activi. Retea, sub-branduri Banca Transilvania este prezenta in toate centrele economice importante din Romania, detinand peste 500 sucursale si agentii.

Banca Transilvania are si sapte sub-brand-uri: BT Café®, BT Golf Cup™, Academia BT®,BT Tennis CUP, Crosul BT, Clujul Are Suflet® si Clubul Intreprinzatorului Roman™. Dintre acestea, proiectul care s-a bucurat de cel mai mare succes este BT Café™, prima cafenea bancara din Romania. Banca detine trei astfel de locatii, aflete in Bucuresti si Cluj-Napoca.

 • Curs BNR
  marti, 21 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6551 RON
  1 USD = 3.9650 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design