Home / Lista banci / BCF - Banca Comerciala Feroviara

BCF - Banca Comerciala Feroviara

Banca este prezenta in 12 (de) localitati

Unitati / Bancomate

Adresa sediul central

Curs valutar la casele de schimb BCF - Banca Comerciala Feroviara

Valuta Cumperi Vinzi
EUR 4.7055 4.5955
USD 4.0041 3.8941
Curs valutar BCF - Banca Comerciala Feroviara

Harta

Descriere

Lansata în anul 2009, Banca Comerciala Feroviara funcționeaza în baza capitalului privat, integral romanesc, ceea ce ne permite sa avem o viziune proprie despre banking în Romania. De altfel, am trecut pe profit în anul 2014 si vom continua la fel si în 2015, bucurandu-ne sa fim una dintre bancile în aceasta situație fericita.

Produsele noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat și persoanelor juridice, sunt concepute corespunzator si însoțite de platforme de comunicare dedicate. O serie de inovații, de la pachetul Primus, la Proxi Card si la facilitatea pentru cumpararea de franci elvețieni, a fost deja lansata pe piața. Vrem sa devenim un sprijin real pentru clienții nostri.

Cand Banca Comerciala Feroviara a fost fondata, în anul 2009, viziunea noastra a fost sa operam un model bancar tradițional, atragand depozite de încredere și generand credite care sa creasca bunastarea si competitivitatea pe piața a celor care ne-au ales. Drumul de la viziune la realitate a fost unul cu totul provocator.

Astazi, Banca Comerciala Feroviara este prezenta prin 15 unitati în 11 din cele mai importante orase ale tarii: Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures si Timisoara. Online, însa, am depasit granițele țarii.

Începand cu anul 2014, am facut un pas mai departe, iar în urma unui protocol semnat cu CEC Bank, clienții nostri pot retrage bani din bancomatele CEC, peste 1100 în toata țara, la aceleași costuri ca în cazul bancomatelor BCF.

 

Deși Banca Comerciala Feroviara este o banca universala, noi ne-am dorit sa ne diversificam abordarea, astfel ca am creat brandul Elara by BCF.

Elara by BCF se adreseaza în special persoanelor fizice, pentru care am creat un mediu modern si prietenos de relaționare cu serviciile noastre bancare. Elara by BCF se diferențieaza prin portalurile usor de folosit pe care le punem la dispoziție, dar si prin diversitatea clienților carora ne adresam: de la studenți, pana la tineri profesionisti, mamici cu copii, diaspora sau 55+. Orice informație este usor de accesat, iar banking-ul de zi cu zi este mijlocit de cea mai noua platforma de Internet Banking de pe piața.

În acelasi timp, BCF ramane un brand dedicat mai ales persoanelor juridice, aflat într-o continua dezvoltare prin produsele adaptate fiecarui tip de activitate socio-economica. În timp ce bancile straine se retrag din tara în ritm accelerat, BCF poate promite ca va fi o prezenta permanenta în Romania, gata sa va ofere inclusiv expertiza sectoriala în domenii-cheie. Acum, mai mult ca oricand, este momentul sa va îndreptati catre o banca romaneasca.

 • Curs BNR
  luni, 20 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6469 RON
  1 USD = 3.9414 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design