Home / Stiri financiare / CFR Calatori: 131 de trenuri anulate. Intarzieri de 60-100 de minute la sosirea si plecarea garniturilor din gari

CFR Calatori: 131 de trenuri anulate. Intarzieri de 60-100 de minute la sosirea si plecarea garniturilor din gari

joi, 12 ianuarie 2017

CFR Calatori a anulat 131 de trenuri din cele 1.300 de garnituri ale companiei care circula zilnic în România si precizeaza ca se fac eforturi pentru ca traficul feroviar sa fie asigurat pe magistrale, între marile orase, astfel încât sa nu existe zone izolate pentru perioade mari de timp.

Circulatia trenurilor va fi adaptata conditiilor meteo extreme si miercuri si joi dimineata, informeaza CFR Calatori, intr-o postare pe Facebook. Se intervine constant cu utilaje si echipaje feroviare pe raza Regionalelor Bucuresti, Craiova, Brasov, Galati si Constanta.

In ceea ce priveste trenurile aflate in circulatie, se inregistreaza intarzieri estimate intre 60 si peste 100 de minute, atat la sosire, cat si la plecare, acestea urmand sa scada in functie de normalizarea situatiei meteo.

'In Gara de Nord Bucuresti intrarile/expedierile trenurilor se realizeaza cu dificultate, din cauza stratului mare de zapada. Se inregistreaza intarzieri estimate intre 60 si peste 100 de minute, atat la sosire, cat si la plecare. Aceste intarzieri vor scadea in functie de normalizarea situatiei meteo. A fost suplimentat numarul personalului care intervine la aceasta ora pentru deszapezirea aparatelor de cale pe tot complexul de linii care asigura intrarea si expedierea garniturilor in si din Gara de Nord. Deoarece interventiile pentru asigurarea fiecarui parcurs de intrare/expediere din Gara de Nord se opereaza individual pentru fiecare tren in parte, trenurile care trebuie sa ajunga in Gara de Nord stationeaza temporar in parcurs, astfel incat personalul feroviar sa poata interveni pentru deszapezirea si curatarea aparatelor de cale si a liniilor', afirma compania.

De asemenea, exista dificultati si in pregatirea garniturilor si scoaterea lor la peron pentru inscrierea in circulatie, adauga CFR Calatori.

In ceea ce priveste circulatia spre Constanta, pe ruta Bucuresti - Constanta se circula cu plug antemergator.

Detalii, pe Economica

40 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  luni, 20 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6469 RON
  1 USD = 3.9414 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design