Home / Stiri financiare / Comisia Europeana cere Romaniei sa transpuna normele privind infrastructura pentru combustibili alternativi

Comisia Europeana cere Romaniei sa transpuna normele privind infrastructura pentru combustibili alternativi

vineri, 14 iulie 2017

Comisia Europeana a somat România sa transpuna integral normele privind instalarea infrastructurii pentru combustibilii alternativi si, în paralel, sa abordeze problema emisiilor instalatiilor complexe de ardere si sa respecte decizia Curtii Europene de Justitie cu privire la reziduurile miniere, informeaza un comunicat de presa al executivului comunitar.

In domeniul transportului, Comisia Europeana a somat mai multe state membre, inclusiv Romania, sa transpuna integral normele privind instalarea infrastructurii pentru combustibilii alternativi (Directiva 2014/94/UE). Grecia, Irlanda, Malta, Polonia, Romania, Slovenia si Regatul Unit au acum la dispozitie doua luni pentru a-si indeplini obligatiile care le revin in temeiul directivei. In caz contrar, Comisia poate decide sa sesizeze Curtea de Justitie a UE cu privire la acest caz.

Pe de alta parte, Comisia Europeana avertizeaza ca patru centrale industriale din Romania nu au inca un certificat care garanteaza ca emisiile lor in aer nu depasesc limiteze impuse de legislatia UE (Directiva 2010/75/EU) si in Consecinta executivul comunitar a trimis autoritatilor romane o noua scrisoare de notificare oficiala.


Detalii, pe Economica

21 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  luni, 20 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6469 RON
  1 USD = 3.9414 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design