Home / Lista banci / Credit Agricole Bank Romania

Credit Agricole Bank Romania

Banca este prezenta in 18 (de) localitati

Unitati / Bancomate

Adresa sediul central

Curs valutar la casele de schimb Credit Agricole Bank Romania

Valuta Cumperi Vinzi
EUR - -
USD - -
Curs valutar Credit Agricole Bank Romania

Harta

Descriere

Credit Agricole Bank Romania este noul nume al Emporiki Bank Romania, prezenta pe piata romaneasca din 1996.

Crédit Agricole Group, lider de piață în Franța, este una dintre cele mai mari bănci din Europa, adresându-se tuturor categoriilor de clienți. Crédit Agricole Group susține economia reală, prin sprijinirea proiectelor clienților săi atât în segmentul de retail, cât și în cel corporate și IMM.

Subliniind valorile și angajamentul său, Crédit Agricole Group este o bancă „de bon sens”. Pune în centrul activităților sale satisfacția și interesele celor 54 de milioane de clienți, ale 160.000 de angajați, 1,2 milioane de acționari și ale 6,5 milioane de acționari cooperatiști.

Credit Agricole Bank Romania se adreseaza consumatorilor individuali, intreprinderilor mici si mijlocii si marilor corporatii, prin intermediul unei retele de 26 de sucursale, situate in principalele orase din tara si un Centru dedicat afacerilor intreprinderilor mici si mijlocii (IMM) in Bucuresti.

Credit Agricole Bank Romania implementeaza cu succes o gama larga de produse financiare si servicii cum ar fi: oferta de pachete salariale, credite de consum, de locuinte si finantare corporativă, produse de economisire cu dobanzi atractive, internet banking, carduri de debit, transferuri de fonduri monetare si alte servicii. In plus, Banca ofera o gama completa de servicii de afaceri corporate, acordand o atentie deosebita cooperarii cu clientii corporativi ai Grupului.

De asemenea, in cadrul programului de loialitate, banca noastra ofera produse si servicii in conditii mai favorabile pentru clientii care isi transfera salariu sau venitul din activitatea de intreprinzator, intr-un cont in banca noastra.

 • Curs BNR
  luni, 20 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6469 RON
  1 USD = 3.9414 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design