Home / Stiri financiare / E oficial. Catalin Homor a fost revocat de la conducerea CNAIR. De ce a fost demis seful autostrazilor?

E oficial. Catalin Homor a fost revocat de la conducerea CNAIR. De ce a fost demis seful autostrazilor?

joi, 12 ianuarie 2017

Catalin Homor, directorul general al Companiei Nationale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), a fost revocat din aceasta functie, dupa ce premierul Sorin Grindeanu a solicitat demiterea sa înca de saptamâna trecuta. Interimatul urmeaza sa fie asigurat de Cristian Andrei, seful directiei de mentenanta, au spus pentru ECONOMICA.NET surse din cadrul companiei.

In data de 10 ianuarie 2017, Consiliul de Administratie al CNAIR s-a reunit la solicitarea Adunarii Generale a Actionarilor pentru a analiza activitatea si realizarea obiectivelor contractului de mandat al Directorului General Catalin Homor. "In cadrul sedintei, membrii Consiliului de Administratie au constatat deficiente de gestionare a activitatilor CNAIR din ultima perioada si au decis revocarea din functie a Directorului General", se arata intr-un comunicat al Ministerului Transporturilor.

De asemenea, ministrul Transporturilor, Razvan Cuc, a dispus Corpului de Control sa efectueze la Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) o verificare a:

- existentei mijloacelor si materialelor necesare deszapezirii (utilaje speciale si starea de functionare a acestora, stocuri de material antiderapant si combustibil);- situatiei contractelor cu societati private pentru deszapezire;- modului de fundamentare a ordinului privind utilizarea nisipului la deszapezire.

"De facto, cel care conduce compania e Cristian Andrei. Catalin Homor nu mai semneaza nimic. Aseara, cel care a condus videoconferinta cu regionalele a fost Cristian Andrei", ne-au declarat sursele din cadrul CNAIR.

Contactati anterior de catre ECONOMICA.NET, reprezentantii Ministerului Transporturilor au confirmat revocarea lui Catalin Homor din functia de director general al CNAIR. Acestia au mai spus si ca a fost trimis Corpul de Control al Ministerului la companie.

 

Detalii, pe Economica

48 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  vineri, 17 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6400 RON
  1 USD = 3.9322 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design