Home / Stiri financiare / Facilitec Romania preia managementul facilitatilor pentru proiectele Willbrook Residential

Facilitec Romania preia managementul facilitatilor pentru proiectele Willbrook Residential

marti, 21 martie 2017

Compania de servicii de management al proprietatilor Facilitec România, parte a grupului spaniol Mantor, a anuntat luni ca preia managementul facilitatilor pentru proiectele Willbrook Residential: Oxford Gardens, Green Gate, Zodiac, Zenith, Grace Garden, North Star si Rose Garden.

Facilitec va oferi servicii de mentenanta tehnica si curatenie si va implementa un serviciu de Concierge, menit sa optimizeze experienta chiriasilor si a vizitatorilor complexelor de lux constituite din 306 proprietati ce insumeaza 142.640 mp.

'Piata de Property & Facility Management pentru zona rezidentiala reprezinta unul dintre cele mai infloritoare segmente din Romania. Am inceput anul foarte agresiv, cu 10 noi proiecte rezidentiale in portofoliu, iar obiectivul nostru este sa consolidam pozitia de lider pe care Facilitec o are pe piata de property & facility management in domeniul rezidential premium si de lux. Avem in plan sa crestem si portofoliul pe zona de retail si industrial, motiv pentru care ne vom mari echipa in urmatoarele luni', a declarat Tomas Manjon, managing partner al Facilitec Romania.


Detalii, pe Economica

46 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  vineri, 17 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6400 RON
  1 USD = 3.9322 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design