Home / Stiri financiare / Lidl va construi la Roman al cincilea centru logistic. Angajeaza 200 de persoane

Lidl va construi la Roman al cincilea centru logistic. Angajeaza 200 de persoane

marti, 14 noiembrie 2017

Retailerul german Lidl va ridica, în apropierea orasului Roman, al cincilea centru logistic din tara. Acesta va deservi 50 de magazine Lidl si va genera 200 de noi locuri de munca.

Lidl continua procesul de expansiune in Romania prin constructia unui nou centru logistic de 44.960 de mp  in localitatea Cordun, in imediata apropiere a orasului Roman. Depozitul va asigura aprovizionarea a 50 de magazine Lidl din zona Moldovei si va fi ridicat pe un teren cu o suprafata de 132.000 de mp.

"Un factor important in alegerea locatiei l-a constituit proximitatea fata de drumul european E85, ce permite eficientizarea proceselor de aprovizionare si, astfel, mentinerea distantei medii de transport a produselor catre magazine, sub 150 de kilometri", se arata intr-un comunicat al companiei.

„Angajamentul pe care il avem, inca de la intrarea pe piata din Romania, fata de mediul inconjurator este un factor care ne ghideaza in toate operatiunile de business. Depozitul de la Roman, ca de-altfel toate cladirile noastre noi, este gandit sa fie o cladire sustenabila, incepand cu alegerea amplasarii, ce permite eficientizarea logisticii, pana la tehnologiile care vor fi folosite in timpul constructiei si la cele care vor fi implementate in activitatile de zi cu zi, odata ce va deveni functional." a declarat Frank Wagner, Presedintele Consiliului de Conducere Lidl Romania.

Detalii, pe Economica

17 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  vineri, 17 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6400 RON
  1 USD = 3.9322 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design