Home / Stiri financiare / Lukoil analizeaza o alianta strategica cu grupul mexican Pemex

Lukoil analizeaza o alianta strategica cu grupul mexican Pemex

marti, 14 noiembrie 2017

Lukoil, al doilea mare producator de petrol din Rusia, discuta demararea unor noi proiecte de productie în Mexic cu compania petroliera de stat Pemex, a declarat luni directorul general de la Lukoil, Vagit Alekperov, adaugând ca sanctiunile americane nu afecteaza operatiunile offshore ale Lukoil din Golful Mexic, transmite Itar Tass.

'In cursul acestei zile voi avea o intalnire cu directorul de la Pemex pentru a discuta noi initiative, proiecte viitoare. In special as dori sa discutam despre crearea unei aliante cu Pemex', a spus Vagit Alekperov.

Directorul Lukoil a mai spus ca grupul petrolier rus va participa la dezvoltarea mai multor perimetre offshore in Golful Mexic, adaugand ca sanctiunile americane nu afecteaza operatiunile companiei rusesti in acea regiune. 'Sanctiunile nu ne afecteaza. Avocatii au verificat toate aspectele', a precizat Alekperov.

Anterior, Lukoil a castigat o licitatie pentru o serie de perimetre offshore in Golful Mexic si, de asemenea, va participa la dezvoltarea altor trei perimetre in calitate de non-operator.

Detalii, pe Economica

12 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  vineri, 17 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6400 RON
  1 USD = 3.9322 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design