Home / Stiri financiare / Romaero si-a redus pierderile cu 37% in primele noua luni ale anului, la 16,95 milioane lei

Romaero si-a redus pierderile cu 37% in primele noua luni ale anului, la 16,95 milioane lei

miercuri, 15 noiembrie 2017

Romaero (simbol bursier RORX), companie de stat specializata în întretinerea si repararea avioanelor de transport de pasageri sau cargo, a raportat pentru primele noua luni ale anului pierderi de 16,95 milioane lei, mai mici cu 37% fata de perioada similara a anului trecut, când s-au ridicat la 26,93 milioane lei, potrivit unui raport publicat de companie, citat de News.ro.

De asemenea, cifra de afaceri a scazut cu aproape 4%, la 32,89 milioane lei, in perioada ianuarie-septembrie, de la 34,2 milioane lei, in perioada similara de anul trecut.

”Rezultatele Romaero dupa primele noua luni ale acestui an sunt foarte bune. Veniturile mai mari decat nivelul bugetat si, totodata, mentinerea cheltuielilor sub nivelul planificat, indica insanatosirea companiei si creeaza o baza solida pentru decizii strategice pe care le vom propune actionarilor inainte de sfarsitul acestui an, cu obiectivul de a elimina complet pierderile si de a plati datoriile istorice chiar in prima jumatate a anului viitor”, a declarat directorul general al Romaero, Remus Vulpescu, pentru News.ro.

In primele noua luni ale anului, activitatile principale ale societatii au constat in lucrari de intretinere si reparatii avioane si constructii aerostructuri.

De asemenea, actionarii vor alege noi membri in Consiliul de Administratie, subiectul aflandu-se pe ordinea de zi a sedintei din 14 decembrie.

Romaero, companie controlata de Ministerul Economiei, are circa 700 de salariati si are o valoare de piata de 170,5 milioane lei (36,7 milioane euro). 

Detalii, pe Economica

7 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  vineri, 17 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6400 RON
  1 USD = 3.9322 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design