Home / Stiri financiare / Scandal in Parlament. Legea privind statutul magistratilor, inregistrata la Senat, desi nu au fost incheiate dezbaterile de la Camera

Scandal in Parlament. Legea privind statutul magistratilor, inregistrata la Senat, desi nu au fost incheiate dezbaterile de la Camera

joi, 07 decembrie 2017

Camera Deputatilor a început, luni, dezbaterea pe articole a modificarilor aduse legii 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor, respingând toate solicitarile partidelor de opozitie de retrimitere la comisie a actului normativ si de sesizare a Comisiei de la Venetia, informeaza ROMANIATV.net. La un moment dat, sedinta a fost întrerupta dupa ce deputatii USR, revoltati de faptul ca presedintele de sedinta nu le permite sa îsi sustina amendamentele, s-au ridicat din banci si au mers în fata Camerei purtând pancarte pe care scrie ”Hotii”. Cu toate acestea, legea a fost înregistrata miercuri la Senat, desi actul normativ se afla înca în dezbatere la Camera Deputatilor, nefiind adoptate nici macar jumatate dintre articole.

UPDATE. Legea 303/2004 privind statutul judecatorilor si procurorilor a fost inregistrata miercuri la Senat, desi actul normativ se afla inca in dezbatere la Camera Deputatilor, nefiind adoptate nici macar jumatate dintre articole, conform ROMANIATV.net.

Potrivit site-ului Senatului, initiativa legislativa de modificare a legii 303/2004 a fost inregistrata miercuri dupa-amiaza pentru dezbatere in Camera superioara, desi in acel moment nici macar jumatate dintre articolele actului normativ nu fusesera discutate in Camera Deputatilor.

Detalii, pe Economica

17 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  joi, 14 decembrie 2017

  1 EUR = 4.6332 RON
  1 USD = 3.9185 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design