Home / Stiri financiare / Tudose, despre revizuirea previziunii FMI in privinta Romaniei: Se pare ca a fost buna discutia cu domniile lor

Tudose, despre revizuirea previziunii FMI in privinta Romaniei: Se pare ca a fost buna discutia cu domniile lor

joi, 12 octombrie 2017

Premierul Mihai Tudose a declarat ca anuntul FMI, care a revizuit de la 4,2% la 5,5% previziunea privind cresterea economica a României, este o veste buna, ca urmare a discutiilor purtate cu partea româna, dar, poate, si în urma unui semnal foarte puternic dat de evenimentul 'Trade Winds' 2017, în cadrul caruia reprezentantii a 100 de companii americane vor veni în tara noastra în vederea realizarii unor afaceri.

'O veste buna de la FMI, se pare ca a fost buna discutia pe care am avut-o cu domniile lor. Si-au revizuit previziunea de la 4,2% la 5,5% de crestere economica a Romaniei. Poate si (...) in urma unui semnal foarte puternic - 100 de companii americane vin in Bucuresti, in Romania pentru a face afaceri in Romania impreuna cu 50 de companii romanesti, un eveniment numit 'Trade Winds', care incepe saptamana viitoare', a afirmat Mihai Tudose in deschiderea sedintei de guvern.

Detalii, pe Economica

25 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  joi, 14 decembrie 2017

  1 EUR = 4.6332 RON
  1 USD = 3.9185 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design