Home / Stiri financiare / Washingtonul restrictioneaza vizele pentru patru tari care nu-si primesc inapoi cetatenii expulzati de SUA

Washingtonul restrictioneaza vizele pentru patru tari care nu-si primesc inapoi cetatenii expulzati de SUA

joi, 14 septembrie 2017

Departamentul de Stat al SUA nu mai emite, de miercuri, anumite categorii de vize pentru cetatenii din Cambodgia, Eritreea, Guineea si Sierra Leone, pentru ca aceste patru tari nu-si accepta înapoi pe teritoriul lor cetatenii pe care Washingtonul doreste sa-i expulzeze, releva o serie de note diplomatice consultate de Reuters.

Aceste sanctiuni variaza ca severitate, cele mai dure vizand Eritreea. Astfel, potrivit documentelor citate, eritreenii care solicita, in tara lor, vize de afaceri sau turistice pentru SUA nu le vor primi. In ce priveste Guineea, SUA nu vor mai emite o serie de vize de turism, afaceri si studiu oficialilor guvernamentali si membrilor apropiati de familie ai acestora, iar in cazul Cambodgiei sanctiunile ii vizeaza doar pe angajatii Ministerului de Externe de la nivel de director general in sus si familiile acestora, in timp ce pentru Sierra Leone restrictiile se vor aplica doar oficialilor MAE si din serviciile de imigratie, pentru vize turistice si de afaceri solicitate la Ambasada americana din Freetown.

Detalii, pe Economica

25 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  luni, 20 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6469 RON
  1 USD = 3.9414 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design