Home / Stiri financiare / Dezvoltatorul de software Fortech din Cluj Napoca intra pe piata din SUA, cu un birou in Chicago

Dezvoltatorul de software Fortech din Cluj Napoca intra pe piata din SUA, cu un birou in Chicago

Dezvoltatorul de software Fortech din Cluj Napoca intra pe piata din SUA, cu un birou in Chicago

Compania Fortech, unul dintre top cinci dezvoltatori de software din Transilvania, cu capital 100% românesc, anunta extinderea în Statele Unite ale Americii, unde va deschide un birou de vânzari si consultanta la Chicago.

Fortech este una dintre cele mai mari companii dezvoltatoare de software din Romania, recunoscuta in mod repetat in topurile Deloitte sau EY anunta lansarea primul sau hub de vanzari si consultanta in SUA, in Chicago..

"De mai bine de 15 ani suntem alaturi ca parteneri tehnici atat pentru companii mari, cat si startup-uri sau companii mici si medii din SUA. Am dezvoltat proiecte, pentru o varietate de industrii precum sectorul financiar, sanatate, comert, industria comunicatiilor si altele. Am actionat ca parte integranta din ecosistemul lor tehnic, dupa un model de colaborare adaptativ. Asa am crescut pe aceasta piata si am ajuns azi sa evaluam proiectele noastre comerciale aferente SUA la o pondere de 45% din portofoliul comercial actual", spune Calin Vaduva, CEO Fortech.

Biroul este situat in inima centrului de afaceri din Chicago, intr-un zgarie-nori, recunoscut ca icon-ul arhitectural de pe malul raului Chicago Nord. Acesta va deveni punctul de intersectie dintre consultantii si reprezentantii de business Fortech si clientii sau prospectii din SUA. 

"Deschiderea unui birou in Chicago este o etapa cheie cu radacini in viziunea si strategia de business si reafirma angajamentul nostru fata de clientii actuali si prospectii din regiune, aflati in cautarea unui partener pentru proiectele lor software", explica Vaduva.

Hub-ul din Chicago va lucra indeaproape cu organizatia din Romania

Noul hub devine parte integranta a grupului Fortech, alaturi de cele patru centre operationale din Romania, unde lucreaza in prezent peste 700 de angajati si colaboratori. Acestia sunt distribuiti in birourile companiei din Cluj, Iasi, Oradea si in biroul recent deschis in Brasov. Hub-ul din Chicago va lucra indeaproape cu organizatia din Romania.

Detalii, pe Economica

miercuri, 15 mai 2019, 67 afisari

Curs BNR luni, 19 august 2019

1 EUR4.7284 RON
1 USD 4.2575 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Mai Iunie Iulie
Euro 4,7595 4,7252 4,7290
USD 4,2551 4,1839 4,2144

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.7700 RON
la Credit Agricole Bank Romania
1 USD = 4.2900 RON
la Banca Romaneasca
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile