Home / Stiri financiare / Lantul de spalatorii Mr Jeff a intrat pe piata din Romania

Lantul de spalatorii Mr Jeff a intrat pe piata din Romania

Lantul de spalatorii Mr Jeff a intrat pe piata din Romania

Mr Jeff, franciza de spalatorie care a cucerit America Latina, intra pe piata de spalatorie si curatatorie din România cu trei unitati în Bucuresti, extinzându-se în regiunea europeana, informeaza marti un comunicat al companiei, informeaza Agerpres.

Potrivit sursei citate, prima unitate a francizei spaniole de spalatorie si curatatorie cu aplicatie proprie Mr Jeff s-a deschis marti in Romania, in Bucuresti. Mr Jeff, care detine peste 2.000 de locatii francizate la nivel global, isi propune sa creeze locuri de munca pentru sute de romani prin deschiderea a peste 50 de francize pana la sfarsitul anului, in intreaga tara.Mr Jeff inaugureaza trei spalatorii in regim de franciza in Bucuresti in aceasta saptamana, in locatiile Tineretului Piscului, Aviatiei Macelariu si Gara de Nord Witting.

"Acesta este un moment exceptional pentru lansarea Jeff in Romania, o piata strategica pentru cresterea brandului Jeff. Este in mod special competitiv sa il lansam in timpul unei situatii unice cum este COVID-19, cand vedem o crestere in comenzile online. Noi le oferim utilizatorilor o solutie: sa lanseze prin aplicatia noastra comenzile online pentru spalatorie, fara ca ei sa fie nevoiti sa paraseasca siguranta de acasa. Modelul nostru unic de business si masurile de siguranta pe care le luam sunt de ajutor in limitarea raspandirii acestui virus, prin procesul de dezinfectare a tuturor obiectelor si prin livrarea fara contact la usa clientului", a afirmat Eloi Gomez Cal, CEO al Mr Jeff.

Detalii, pe Economica

miercuri, 20 mai 2020, 113 afisari

Curs BNR vineri, 07 august 2020

1 EUR4.8375 RON
1 USD 4.0949 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Mai Iunie Iulie
Euro 4,8365 4,8393 4,8380
USD 4,4398 4,2965 4,2239

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.7730 RON
la Idea::Bank
1 USD = 4.0330 RON
la Idea::Bank
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile