Home / Stiri financiare / Mercedes si BMW fac firma de ride sharing in Romania. Intra de maine

Mercedes si BMW fac firma de ride sharing in Romania. Intra de maine

Mercedes si BMW fac firma de ride sharing in Romania. Intra de maine

Clever va deveni FREE NOW de astazi, parte din grupul international de mobilitate urbana “NOW”, lansat de Daimler si BMW în luna februarie a acestui an. Afacerea consta într-o singura aplicatie pentru a gasi cea mai buna solutie de transport, în regim de taxi sau transport alternativ, în România si în peste 100 de orase din noua tari europene în care grupul opereaza.

Prima etapa a lansarii FREE NOW in Romania va incepe prin inrolarea soferilor Clever existenti din Bucuresti in noua aplicatie, urmand ca intr-o etapa ulterioara sa aiba loc si migrarea in alte orase in care Clever opereaza. Soferii vor avea astfel posibilitatea sa-si creasca veniturile prin intermediul platformei multimodale de servicii care ii conecteaza atat cu pasagerii romani, cat si cu pasageri straini care vin in Romania in scop turistic sau de business. 

Aplicatia FREE NOW va fi in curand disponibila si pentru pasageri, fiind necesar sa o descarce din magazinele de aplicatii ale Apple si Google dupa lansarea oficiala. Ulterior, aplicatia Clever va continua sa fie operationala pentru jumatate de an, dupa care va fi inlocuita complet de noua aplicatie FREE NOW. 

“Echipa Clever va ramane in continuare sa aiba grija de aplicatia FREENOW. Promisiunea noastra e ca soferii care lucreaza pentru noi vor castiga cel mai mult dintre toti care folosesc astfel de aplicatii. Ne ocupam foarte aproape si de calitatea serviciilor. Investitia in transformarea Clever in FREENOW este de 3 milioane de euro in rebranding si dezvoltarea noii aplicatii. Credem ca anul viitor numarul de curse ne va creste cu 50%, fata de acest an. Anul acesta am inregistrat 30 de milioane de curse finalizate”, a declarat Andrei Frunza. 

Detalii, pe Economica

miercuri, 27 noiembrie 2019, 154 afisari

Curs BNR vineri, 05 iunie 2020

1 EUR4.8393 RON
1 USD 4.2695 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Martie Aprilie Mai
Euro 4,8263 4,8342 4,8365
USD 4,3633 4,4469 4,4398

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.8040 RON
la Idea::Bank
1 USD = 4.2330 RON
la Idea::Bank
valabil pentru cumparare, la 15.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile