Home / Stiri financiare / Oney și Altex oferă consumatorilor români o nouă soluție de plată în 3 sau 4 rate prin intermediul oricărui card de debit

Oney și Altex oferă consumatorilor români o nouă soluție de plată în 3 sau 4 rate prin intermediul oricărui card de debit

Oney și Altex

Pentru a efectua plata în 3 sau 4 rate, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice bancă din România și nimic mai mult.

Pentru a efectua plata în 3 sau 4 rate, clientul are nevoie doar de un card de debit emis de orice bancă din România și nimic mai mult. La etapa de plată de pe site-ul Altex, clientul alege opțiunea de plată “3x4x Oney” și numărul de plăți lunare pe care le dorește (3 sau 4 luni). În câteva secunde, clientul primește răspunsul final, iar comanda este înregistrată.

Altex a ales soluția de plată în rate „3x4x Oney” pentru a satisface nevoile și așteptările clienților, dar și pentru calitatea înaltă a serviciilor oferite de Oney și expertiza sa europeană dovedită.

Soluția de plată în rate “3x4x Oney” este o inovație mult dorită de consumatorii români pentru achizițiile lor prin faptul că oferă:

  • Rapiditate: solicitarea este primită și procesată în câteva secunde și plata se face imediat după aceea,
  • Siguranță: clientul își folosește propriul card, nu este solicitat niciun alt card nou pentru deschidere, iar plata se face ca o plată online clasică,
  • Simplitate: nu este necesară nici o identificare sau altă dovadă a identității sau a veniturilor.

Oney face acum un pas înainte împreună cu Altex, oferindu-le consumatorilor români o soluție  inedită de plată în rate „3x4x Oney”. Cu această nouă implementare, Oney își continuă ambiția, să devină liderul european în soluția de plată și extinderea gamei sale de soluții pentru partenerii săi de retail, în același timp oferind un parcus facil pentru clienții acestora. Astfel, după Franța, Spania, Portugalia, Italia, Belgia și Germania, România devine a șaptea țară care oferă această alternativă de plată.

Oney, o companie de credit de consum cu un ADN atipic: bancher și retailer pentru a face față provocărilor de mâine.

Prezent de 14 ani în România, Oney oferă soluții de plată și finanțare clienților Auchan și Leroy Merlin în toate cele 51 de magazine disponibile în toată țara. Prin soluțiile de plată oferite de Oney, clienții au libertatea să își cumpere produsele dorite în rate.

De mai bine de 35 de ani, Oney sprijină consumul prin soluții inovatoare de plăți și credite de consum care permit clienților să își realizeze proiectele. Pentru a împlini această ambiție, Oney pune expertiza și inovația în serviciul nevoilor partenerilor și clienților săi.  Peste 500 de parteneri de retail și 7,7 milioane de clienți din cele 12 țări au încredere în Oney.

Prin furnizarea soluției de plată „3x4x Oney” în România, Oney va oferi:

  • Pentru comercianți: o rată ridicată de acceptare, mai mare decât rata medie pe piața din România, oferindu-le în același timp un nivel ridicat de securitate și prevenire a fraudei.
  • Pentru consumatori: o soluție de plată omnichannel simplă si completă.

Jean-Michel Goncalves, director al Oney Finances, o filială a Oney Bank: „Suntem mândri să oferim soluția de plată in rate„ 3x4x Oney” consumatorilor români împreuna cu Altex, un partener de frunte pe piața românească. Prezența noastră de o bună bucată de vreme pe piața românească și primele rezultate înregistrate după implementarea acestei soluții dovedesc că aceasta răspunde unei nevoi reale pe piața din România. Odată cu această lansare, continuăm dezvoltarea noastră europeană oferind consumatorilor și comercianților o soluție simplă, adaptată noilor căi de cumpărare. Această lansare în România este un pas important în ambiția noastră de a deveni liderul european al plăților în rate”.

vineri, 18 decembrie 2020, 1857 afisari

Curs BNR marti, 27 septembrie 2022

1 EUR4.9437 RON
1 USD 5.1379 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Iunie Iulie August
Euro 4,9448 4,9398 4,8953
USD 4,6756 4,8507 4,8344

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.9800 RON
la BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii
1 USD = 5.1500 RON
la BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile