Home / Stiri financiare / Oracle: Peste 50% dintre companii vor folosi blockchain in urmatorii trei ani

Oracle: Peste 50% dintre companii vor folosi blockchain in urmatorii trei ani

Oracle: Peste 50% dintre companii vor folosi blockchain in urmatorii trei ani

Companiile din întreaga lume se uita la blockchain pentru a gasi diverse modalitati de optimizare a proceselor lor de afaceri. Desi adoptarea în masa a blockchain înca este departe, multe întreprinderi mari au adoptat deja sisteme bazate pe blockchain. Mai mult, potrivit expertilor Oracle, cel putin 50% din toate companiile din întreaga lume vor utiliza tehnologia inovatoare pâna în 2021.

"Previziunea mea este ca intre 50% si 60% dintre companii vor folosi blockchain in urmatorii cativa ani", a declarat Frank Xiong, vicepresedintele grupului Oracle pentru dezvoltarea produselor de tip blockchain la summitul Forbes CIO din California.

Producatorul de software pentru companii are mai mult de 100 de clienti care utilizeaza platforma sa de blockchain pentru a urmari trasabilitatea produselor. Cu toate acestea, Xiong crede ca afacerile au trecut de etapa in care blockchain-ul a fost considerat ca un leac pentru orice. Atat investitorii, cat si companiile sunt mai critici cu privire la cazurile de utilizare a tehnologiei pentru modelele lor de afaceri.

"Am trecut etapa in care blocul poate vindeca totul, astfel incat oamenii devin din ce in ce mai realisti cu privire la ceea ce este bun pentru modelul lor de afaceri", a spus el.

Ted Kim, vicepresedinte pentru blockchain la Samsung SDS, o divizie a producatorului de electronice care furnizeaza servicii IT, a spus pentru Forbes ca este de acord ca tehnologia se afla pe un trend ascendend, dar ca nu este pentru toata lumea.

Detalii, pe Economica

luni, 15 aprilie 2019, 47 afisari

Curs BNR marti, 18 iunie 2019

1 EUR4.7249 RON
1 USD 4.2241 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Martie Aprilie Mai
Euro 4,7538 4,7583 4,7595
USD 4,2042 4,2296 4,2551

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.6500 RON
la Banca Transilvania
1 USD = 4.2497 RON
la Banca Romaneasca
valabil pentru cumparare, la 12.00
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile