Home / Stiri financiare / Speedwell vinde cele zece ha de teren detinute in Ramnicu Valcea si Galati si face licitatie internationala pentru birourile din Record Park

Speedwell vinde cele zece ha de teren detinute in Ramnicu Valcea si Galati si face licitatie internationala pentru birourile din Record Park

Speedwell vinde cele zece ha de teren detinute in Ramnicu Valcea si Galati si face licitatie internationala pentru birourile din Record Park

Dezvoltatorul belgian Speedwell, care are deja în dezvoltare proiectul mixt Record Park din Cluj-Napoca, cu 236 de apartamente, 12.000 de metri patrati de birouri si mici spatii de retail ce ar trebui definitivat în vara anului viitor si proiectul office Unirii View, a depus actele pentru PUZ-ul cladirii de birouri Miro de 25.000 mp, din Baneasa, în care se vor investi 35 de milioane de euro. Compania vinde terenurile din Galati si Râmnicu Vâlcea si face licitatie internationala pentru birourile din Record Park Cluj-Napoca.

Recent, Speedwell a cumparat de la NCH, fond coordonat de Siminel Andrei, fosta fabrica de palarii Paltim din centrul Timisoarei, unde vor fi construite 275 de apartamente si 15.000 de metri patrati de birouri, plus cateva spatii pentru magazine, al caror cost de dezvoltare e estimat la 45 milioane de euro.

In Bucuresti, in apropiere de Baneasa Shopping City, Speedwell detine doua terenuri pentru care asteapta PUZ-ul, si anume  pentru proiectul de birouri Miro si pentru un ansamblu rezidential cu circa 800 de apartamente cu o investitie estimata la 100 milioane de euro.

„Speram sa obtinem PUZ-urile pentru proiectul de birouri si cel rezidential de pe strada Jandarmeriei pana la sfarsitul anului. Pentru birourile din Record Park vom lansa o licitatie internationala”, spune Didier Balcaen, directorul companiei.

Constructia proiectului rezidential, ce va ocupa terenurile achizitionate, anul trecut, de la Immofinanz, ar urma sa inceapa in prima jumatate a anului viitor cu o prima faza de 250 de apartamente.

Speedwell construieste deja trei blocuri cu 200 de apartamente, la un cost de 15 milioane de euro, peste drum de proiectul Vivenda din Bucuresti, al spaniolilor de la Hercesa.

Terenurile din Galati si Ramnicu Valcea, scoase la vanzare

Dezvoltatorul mai are  doua terenuri de circa zece hectare fiecare in Galati si Ramnicu Valcea pe care ar fi trebuit sa fie dezvoltate, inainte de criza, parcuri de retail.

Detalii, pe Economica

marti, 05 noiembrie 2019, 110 afisari

Curs BNR vineri, 21 februarie 2020

1 EUR4.8026 RON
1 USD 4.4462 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Noiembrie Decembrie Ianuarie
Euro 4,7683 4,7773 4,7785
USD 4,3139 4,2987 4,3059

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.7710 RON
la Idea::Bank
1 USD = 4.4030 RON
la Idea::Bank
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile