Home / Stiri financiare / Universitatea Bucuresti a luat toate medaliile de aur si argint la concursul NetAware

Universitatea Bucuresti a luat toate medaliile de aur si argint la concursul NetAware

Universitatea Bucuresti a luat toate medaliile de aur si argint la concursul NetAware

Concursurile internationale la care participa elevi sau studenti din Romania ne ofera o alta imagine decat cea rezultata in urma examenelor nationale organizate in tara. Sase studente ale Facultatii de Limbi si Literaturi Straine din cadrul Universitatii din Bucuresti au castigat toate medaliile de aur si argint si doua de bronz la Programului Intensiv European NetAware, care s-a desfasurat, in perioada 28 februarie-8 marie, la Katowice, in Polonia.

Potrivit reprezentantilor Universitatii Bucuresti, cele sase tinere, masterande in programul Cultura si Limbajul Organizatiilor Europene al Departamentului de Limbi Moderne Aplicate, au castigat cele doua locuri 1 si cele doua locuri 2 - maximum posibile -, precum si doua locuri 3.

Este vorba despre Andreea Hompoth si Liliana Mocanu (locul I), Iulia Andreea Draghici si Aida Carmen Vladut (locul II) si Madalina Elena Isac si Dora Iuliana Petre (locul III). Ele au primit si certificate care atesta competenta de a folosi instrumentul Google AdWords.

Delegatia UB la Katovice a fost insotita de conf. dr. Diana Ionita, prof. dr. Magdalena Iordache-Platis si lect. dr. Daria Protopopescu, care au primit, de asemenea, diplome pentru locul 1. Programul Intensiv European NetAware este un proiect ce isi propune sa creasca gradul de constientizare al participantilor despre existenta problemelor sociale si sa le ofere instrumentele de marketing necesare pentru a facilita rezolvarea acestor probleme.


Detalii, pe Finantistii

miercuri, 13 martie 2013, 433 afisari

Curs BNR vineri, 24 mai 2019

1 EUR4.7612 RON
1 USD 4.2560 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Februarie Martie Aprilie
Euro 4,7478 4,7538 4,7583
USD 4,1823 4,2042 4,2296

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.6850 RON
la Banca Transilvania
1 USD = 4.2831 RON
la Banca Romaneasca
valabil pentru cumparare, la 19.00
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile