Home / Stiri financiare / WOLF THEISS EXTINDE BIROUL DIN BUCUREŞTI COOPTÂND UN NOU PARTENER. BOGDAN BIBICU SE VA ALĂTURA PRACTICII DE INVESTIGATII CORPORATISTE

WOLF THEISS EXTINDE BIROUL DIN BUCUREŞTI COOPTÂND UN NOU PARTENER. BOGDAN BIBICU SE VA ALĂTURA PRACTICII DE INVESTIGATII CORPORATISTE

Bogdan Bibicu

Wolf Theiss urează bun venit noului său partener, Bogdan Bibicu. Acesta va consolida practica de Investigaţii Corporatiste atât în ​​Bucureşti, cât şi în întreaga regiune CEE/SEE.

Bogdan vine cu o experiență bogată în domeniile Investigaţii Corporatiste, Drept bancar şi Finanţări, Restructurări şi Insolvenţe, Proiecte, Tehnologie, Media şi Telecomunicaţii sau Ştiinţele Vieţii şi Farmaceutice. Noul partener se va axa pe dezvoltarea practicii locale de investigaţii, în coordonare cu practicile de succes din România şi din alte jurisdicţii Wolf Theiss.

„Bogdan Bibicu este un avocat excelent, cu reputaţie desăvârşită. În plus, este şi un excelent om de echipă şi mă bucur că a ales să se alăture echipei Wolf Theiss. Cooptarea sa confirmă, o dată în plus, strategia noastră locală și regională de a ne dezvolta continuu competenţele în principalele noastre arii de activitate şi de a ţinti către poziţii de top în toate practicile de pe piețele noastre”, a spus Bryan Jardine, Partener Coordonator al biroului Wolf Theiss din București.

„Îi urăm un bun venit călduros lui Bogdan. El va îmbunătăţi suportul oferit clienţilor noştri din întreaga regiune în a se pregăti pentru evenimente neaşteptate, dificile, care adesea le pot pune în pericol afacerile”, a spus Jitka Logesová, coordonatoarea practicii de Investigaţii Corporatiste din cadrul Wolf Theiss şi Partener Coordonator al Biroului Wolf Theiss din Praga.

Bogdan Bibicu se alătură Wolf Theiss după ce anterior a ocupat poziţia de partener, coordonator de practici locale şi regionale al unei importante firme regionale de avocatură. Bogdan are o diplomă de master de la Universitatea Bucureşti.

joi, 04 noiembrie 2021, 507 afisari

Curs BNR vineri, 03 februarie 2023

1 EUR4.9005 RON
1 USD 4.4823 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Noiembrie Decembrie Ianuarie
Euro 4,9131 4,9224 4,9227
USD 4,8248 4,6477 4,5690

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.9580 RON
la Patria Bank
1 USD = 4.5700 RON
la Credit Europe Bank
valabil pentru cumparare, la 09.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile