Home/ Bancile din Romania / Bancpost

Bancpost

Aceasta banca este acum parte din Banca Transilvania. Pentru mai multe informatii vedeti pagina Banca Transilvania.
Banca este prezenta in 42 judete si in 124 localitati.

Unitati / Bancomate Bancpost

Adresa sediul central Bancpost

  • Adresa: Calea Vitan 6-6A, Tr. B si C, Et. 1-7, Sector 3, 031296
  • Telefon: 0800 110 200 / 021 30 20 789
  • Fax:
  • Oras/Zona: Sector 3
  • Judet: BUCURESTI
  • Link: http://www.bancpost.ro
  • Bancpost

Harta sediu central Bancpost

Descriere Bancpost

Registrul Comertului: J40/9052/1991
Cod Unic de Inregistrare: RO 404416
Registrul Bancar: PJR-40-013/1999 

Cod SWIFT: BPOSROBUXXX

Bancpost este una dintre bancile de top din Romania si ofera clientilor corporativi, de retail si persoanelor fizice cu statut financiar ridicat din Romania o gama larga de solutii financiar-bancare inovative si adaptate nevoilor in continua schimbare ale acestora. Bancpost are peste 3.500 angajati si o retea teritoriala extinsa de peste 286 de sucursale, 9 Centre Regionale si 15 Centre de Afaceri. Bancpost a fost infiintata in 1991, ca banca universala, comerciala si de economii, cu capital de stat, devenind in noiembrie 2002 prima banca privatizata integral din sistemul bancar românesc. 

Bancpost este membra a Grupului Eurobank EFG, o institutie bancara europeana cu active totale de 85,9 miliarde EUR (martie 2010). Grupul are peste 23.000 de angajati si ofera produsele si serviciile sale atât prin reteaua proprie de peste 1.600 sucursale si puncte de vânzare, cât si prin canale alternative de distributie.

Grupul Eurobank EFG are o prezenta solida in Grecia, Bulgaria, Serbia, Romania, Turcia, Polonia, Ucraina, Marea Britanie, Luxemburg si Cipru. Eurobank EFG este membra a EFG Group, un grup bancar prezent in 40 de tari. 

Ca urmare a unui profund proces de restructurare si a implementarii modelului unic de business al Eurobank EFG Group, Bancpost beneficiaza astazi de noi atu-uri, esentiale intr-un mediu intens concurential: produse si servicii eficiente si orientate catre client, personal bine instruit, procese si operatiuni optimizate, precum si sisteme informatice moderne. Întreaga activitate a fost concentrata si orientata catre intelegerea obiectivelor fiecarui client, oferind un parteneriat de incredere, pe termen lung, in vederea atingerii cu succes a acestor obiective. 

Segmentul Retail este bazat pe o infrastructura formata din linii de business specializate pe produs, 8 Centre Regionale si din reteaua extinsa de 285 de sucursale. Aceasta organizare permite o eficienta si o flexibilitate sporite si o ajustare rapida a ofertei Bancii la cerintele clientilor. 

Segmentul Corporate Banking acopera toate nevoile de business ale clientilor corporativi (corporatii globale, companii mari si medii), prin intermediul solutiilor financiar-bancare integrate. Managerul de relatie dedicat clientului corporativ colaboreaza cu specialistii Grupului Eurobank EFG din diviziile Corporate Banking, Piete Globale, Managementul Cash-ului, Private Banking, Servicii Tranzactii Globale, Leasing si Investment Banking din Romania si din celelalte tari in care Grupul este prezent, pentru ca afacerea fiecarui client sa aiba acces direct la toate oportunitatile aparute pe pietele financiar-bancare locale si internationale. 

Reteaua de Centre de Afaceri, un concept inovator specific Grupului Eurobank EFG, asigura companiilor medii servicii personalizate, specialisti dedicati si o comunicare permanenta. Cele 15 Centre de Afaceri sunt situate in orasele cu potential economic ridicat si reprezinta structuri comerciale independente de reteaua de sucursale. 

Bancpost a investit semnificativ si in dezvoltarea diverselor canale electronice de distributie, instrumente esentiale pentru clientul modern. Fastbanking – solutia de Internet Banking a Bancpost, este una dintre cele mai bune de pe piata si a inregistrat un trend crescator semnificativ in ultimii ani, atat din punct de vedere al numarului de utilizatori, cat si al valorii de tranzactionare. 

Bancpost este totodata unul dintre liderii pietei locale de carduri si a dezvoltat retele extinse de 725 ATM-uri, 11.000 POS-uri si 300 APS-uri care ofera avantajul proximitatii, comoditatii si accesul permanent la serviciile Bancii. Bancpost este partenerul exclusiv in Romania al American Express in ceea ce priveste emiterea si acceptarea cardurilor de credit si este totodata reprezentant Visa si MasterCard. 

In perioade tulburi, mai mult ca oricand, parteneriatele adevarate reusesc prin incredere, intelegere si flexibilitate de ambele parti. Intr-un efort de sprijinire a clientilor si de sustinere a pietei romanesti, Bancpost a adoptat, pe parcursul anului 2009, o serie de masuri (anulari de comisioane, rescadentarea sau reesalonarea creditelor, schimbarea monedei in care creditul a fost acordat) pentru a ajuta firmele si persoanele fizice sa faca fata conditiilor economice dificile din tara. 

Experienta Bancpost, dobandita in cei peste 19 ani de cand opereaza cu succes pe piata romaneasca, cumulata cu experienta internationala, puterea financiara si modelul unic de business al grupului Eurobank EFG vor impulsiona dezvoltarea urmatoare a Bancii, in beneficiul clientilor, actionarilor si angajatilor sai.

Curs BNR vineri, 10 iulie 2020

1 EUR4.8418 RON
1 USD 4.2893 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Aprilie Mai Iunie
Euro 4,8342 4,8365 4,8393
USD 4,4469 4,4398 4,2965

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.7770 RON
la Idea::Bank
1 USD = 4.2040 RON
la Idea::Bank
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci