Home/ Bancile din Romania / ProCredit Bank

ProCredit Bank

Banca este prezenta in 6 judete si in 8 localitati.

Unitati / Bancomate ProCredit Bank

Adresa sediul central ProCredit Bank

Harta sediu central ProCredit Bank

Descriere ProCredit Bank

ProCredit Bank este o bancă comercială, orientată spre dezvoltare. Oferim servicii bancare excelente întreprinderilor mici și mijlocii și persoanelor fizice care doresc să economisească. În operaţiunile noastre, aderăm la o serie de principii de bază: punem valoare pe transparenţă în comunicarea cu clienţii, nu promovăm creditele de consum, ne implicăm activ pentru a minimiza amprenta de carbon a instituției şi furnizăm servicii bazate atât pe înţelegerea situaţiei fiecărui client, cât şi pe o analiză financiară solidă. 

În derularea activităţii noastre cu clienţii persoane juridice, ne concentrăm pe finanţarea întreprinderilor mici şi mijlocii, deoarece suntem convinşi că aceste afaceri creează locuri de muncă şi au o contribuţie vitală la dezvoltarea economică a ţărilor în care operează. Oferind facilităţi de economisire simple şi accesibile şi alte servicii bancare şi investind resurse substanţiale în educaţia financiară, ne propunem să promovăm o cultură a economisirii şi a responsabilităţii financiare.

Acţionarii noştri aşteaptă un randament susţinut al investiţiilor pe termen lung, fără a avea ca obiectiv maximizarea profitului pe termen scurt. Investim semnificativ în instruirea şi dezvoltarea personalului nostru, pentru a crea o atmosferă de lucru deschisă şi eficientă şi pentru a oferi clienţilor noştri servicii prietenoase şi competente.

Băncile şi instituţiile financiare ProCredit sunt prezente în ţări cu economii aflate în diverse stadii de dezvoltare.

Băncile ProCredit sunt bănci responsabile orientate către dezvoltare. Aceasta presupune că în zonele unde ne desfășurăm activitatea, ne propunem: 

- să devenim banca principală a întreprinderilor mici și mijlocii care creează locuri de muncă și reprezintă motorul creșterii economice și
- să oferim servicii bancare și de economisire corecte și transparente oamenilor obișnuiti care caută o bancă accesibilă și de încredere.                                                          

Istoria Grupului ProCredit este bogată și reprezintă baza a ceea ce suntem astăzi. Primele bănci ProCredit au fost fondate acum mai bine de 10 ani, vizând un impact semnificativ asupra dezvoltării, prin oferirea de finanțare care să susțină creșterea afacerilor mici și facilități atractive la depozite, care să încurajeze persoanele și familiile cu venituri mici și medii să economisească. Grupul a crescut puternic de-a lungul anilor, iar astăzi suntem unul dintre principalii furnizori de servicii bancare pentru micii intreprinzatori în cele mai multe din țările în care ne desfășurăm activitatea. 

Curs BNR marti, 18 iunie 2024

1 EUR4.9766 RON
1 USD 4.6402 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Martie Aprilie Mai
Euro 4,9709 4,9730 4,9758
USD 4,5735 4,6340 4,6001

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 5.0590 RON
la BCR - Banca Comerciala Romana
1 USD = 4.7000 RON
la Credit Europe Bank
valabil pentru cumparare, la 18.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci