Home/ Bancile din Romania / Patria Bank

Patria Bank

Banca este prezenta in 39 judete si in 70 localitati.

Unitati / Bancomate Patria Bank

Adresa sediul central Patria Bank

  • Adresa: Soseaua Pipera nr. 1, Cubic Center, Voluntari, Ilfov
  • Telefon: 0800 410 310 (gratuit, apelabil național) +40 372 271 403 (tarif normal, apelabil international de Luni pana Vineri intre 09:00 - 19:00)
  • Fax:
  • Oras/Zona: Voluntari
  • Judet: Ilfov
  • Link: https://www.patriabank.ro/
  • Email: info@patriabank.ro
  • Patria Bank

Harta sediu central Patria Bank

Curs valutar la casele de schimb Patria Bank

Valuta Cumperi Vinzi
Curs EURO - -
Curs USD - -
Curs valutar Patria Bank

Descriere Patria Bank

Cod SWIFT: CARPRO22

Patria Bank este o bancă românească populară care oferă produse și servicii tuturor românilor prin cele patru divizii specializate: Persoane Fizice, Afaceri Mici (microîntreprinderi), IMM și Afaceri Agro.

Istoria Patria Bank pe scurt
Patria Bank este o bancă românească, fondată în anul 1993 sub denumirea de Banca Romexterra, redenumită ulterior Nextebank. Începând cu 30 aprilie 2014 acţionarul principal al băncii a devenit fondul de investiţii Emerging Europe Accession Fund (EEAF), schimbare care a adus și lansarea noului brand sub care funcționează banca din martie 2016: Patria Bank.

În primăvara lui 2016 am devenit acționari majoritari în Banca Comercială Carpatica S.A., cu o participare de peste 60% și am demarat procesul de fuziune dintre cele două bănci. Banca Comercială Carpatica a fost înființată în anul 1999 la Sibiu iar începând cu data de 26.04.2005, acțiunile Băncii Comerciale Carpatica au fost listate la categoria Premium a Bursei de Valori București, fiind sunt incluse în indicii BETPlus, BET-XT, BET-XT-TR, BET-BK.

Urmare a finalizării pașilor procedurali, din 1 mai 2017 cele 2 instituții au devenit o singură bancă, mai mare și mai puternică. Noua bancă Patria Bank continuă să fie listată la Bursa de Valori București în categoria Premium. 

Grupul Patria Bank are drept acționar majoritar Fondul de Investiții Emerging Europe Accession Fund (EEAF) ai cărui principali investitori sunt instituții importante și de renume precum BERD (Banca Europeană de Reconstrucție și Dezvoltare), FEI (Fondul European de Investiții) și alte instituții importante la nivel european.

Companii din Grupul Patria

Din Grupul Patria, alături de Patria Bank S.A, mai fac parte și:

Patria Credit IFN - instituție cu expertiză și experiență în microfinanțare, fonduri europene și produse financiare dedicate segmentului agro: www.patriacredit.ro 
SAI Carpatica Asset Management - societate specializată în administrarea investițiilor: http://sai-carpatica.ro
Serviciile noastre


Banca Patria oferă produse și servicii tuturor românilor prin cele patru divizii specializate: Persoane Fizice, Afaceri Mici (microîntreprinderi), IMM și Afaceri Agro.

Persoane Fizice
Divizia pentru persoane fizice își propune să ofere acces la servicii și produse bancare cât mai multor români, oferind o gamă completă de servicii și produse simple, accesibile și pragmatice.

Afaceri Mici (microîntreprinderi)
Divizia Afaceri Mici (microîntreprinderi) servește companii mici și foarte mici, indiferent de forma lor juridică de organizare sau obiectul de activitate, cu cifre de afaceri de până într-un milion de euro. Experiența, rapiditatea, eficiența și flexibilitatea sunt caracteristici cheie care definesc echipa, produsele și serviciile oferite de această divizie.

IMM
Divizia IMM deservește nevoile companiilor mici și medii cu cifre de afaceri de peste un milion de euro, indiferent de obiectul de activitate.

Experiența și profesionalismul consilierilor Patria IMM transformă produsele și serviciile puse la dispoziția antreprenorilor din instrumente financiare în instrumente de dezvoltare.

Afaceri AGRO
Consilierii Patria AGRO sunt alături la propriu de antreprenorii din sectorul agricol – pe câmp sau în ferme.

Divizia Agro vine în întâmpinarea antreprenorilor din domeniul agricol cu soluții ce pot fi accesate simplu și rapid, punând la dispoziție experiența de peste 9 ani în finanțarea afacerilor agro (peste 6.000 de companii s-au bucurat de consilierea specialiștilor Patria Bank)

Curs BNR vineri, 19 aprilie 2024

1 EUR4.9764 RON
1 USD 4.6687 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Ianuarie Februarie Martie
Euro 4,9748 4,9748 4,9709
USD 4,5640 4,6097 4,5735

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 5.0500 RON
la OTP Bank Romania
1 USD = 4.7539 RON
la OTP Bank Romania
valabil pentru cumparare, la 17.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci