Home/ Bancile din Romania / Bank Leumi Romania

Bank Leumi Romania

Banca este prezenta in 20 judete si in 25 localitati.

Unitati / Bancomate Bank Leumi Romania

Adresa sediul central Bank Leumi Romania

Harta sediu central Bank Leumi Romania

Descriere Bank Leumi Romania

Numar de inregistrare in Registrul Comertului: J40/2496/2002

Cod unic de inregistrare: R 199915

Capital social subscris si varsat: 247.942.492,5 RON

 

Grupul Leumi, lider de piata in Israel, prezent in 22 de tari prin cele mai mult de 300 de sucursale si agentii, este reprezentat pe piata din Romania din anul 2006.

Rezultatele obtinute intr-un timp atat de scurt de la intrarea pe piata din Romania ne incurajeaza sa continuam eforturile de a transforma aceasta banca intr-un membru important al industriei bancare romanesti. Imaginea noastra in lume reflecta strategia solida, de durata, care a stat la baza eforturilor noastre de-a lungul timpului, iar acest lucru ne provoaca in permanenta sa ne dezvoltam si sa ne respectam angajamentele fata de clienti.

Valorile in care credem - integritate, respect, excelenta - sunt cele care ne recomanda ca fiind o banca aproape de clientii

sai si care stau la baza unui mediu de lucru care raspunde asteptarilor clientilor nostri.

Experienta globala si cunoasterea pietelor locale, toate serviciile bancare si financiare intr-un singur grup si peste 100 de ani de experienta bancara mondiala dovedita, fac din Bank Leumi banca aleasa de clienti peste tot in lume.

 

Retail

Divizia Retail este raspunsul Bank Leumi Romania la cerintele tot mai diversificate ale clientului bancar modern, cu un stil de viata dinamic. Divizia Retail a Bank Leumi Romania si-a concentrat atentia asupra dezvoltarii portofoliului de produse si servicii aferent

persoanelor fizice, care a fost permanent modificat si adaptat in conformitate cu evolutia pietei si nevoile clientilor sai.

 

Produsele cu care ne adresam clientilor nostri acopera toata gama de servicii bancare, incepand cu depozite si conturi curente si continuand cu imprumuturi ipotecare, credite pentru achizitionarea de autoturisme si locuinte sau pentru nevoi personale, carduri de credit sau de debit cu overdraft, transfer rapid de bani, internet banking etc. Toate acestea au fost create dupa o reteta unica, aplicata fiecarui produs in parte: flexibilitate, inovatie si usurinta in accesare.

 

Private Banking

Divizia de Private Banking a Bank Leumi Romania, bazandu-se pe experienta de peste un secol a grupului Leumi, ofera clientilor importanti ai Bancii o gama diversificata de produse si servicii si bancheri personali care acorda sprijin in alegerea celor mai potrivite solutii financiare, pornind de la profilul investitional al fiecaruia. Produsele oferite pornesc de la depozite cu dobazi s termene speciale, pana la unitati ale fondurilor mutuale distribuite de Banca si investitii in actiuni listate la Bursa de Valori Bucuresti tranzactionate in-house.

 

Commercial & Corporate

Divizia Commercial ofera companiilor produse personalizate, accesibilitate si rapiditate in acordarea facilitatilor de credit, acestea reprezentand un segment strategic pentru dezvoltarea Bank Leumi Romania. In vederea sprijinirii IMM-urilor, Bank Leumi Romania a semnat protocoale de colaborare cu Agentia Nationala pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii si Cooperatie (ANIMMC), cu Fondul National de Garantare a Creditelor pentru Intreprinderi Mici si Mijlocii (FNGCIMM) si cu Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare (BERD). In ceea ce priveste segmentul de Corporate, Bank Leumi Romania pune la dispozitia clientilor sai solutii personalizate. Oferta pe care o adresam clientilor include o larga varietate de produse de creditare, de la descoperit de cont la capital de lucru, credite pe termen mediu si lung pentru finantarea diferitelor proiecte, factoring, servicii de trade finance (acreditive, scrisori de garantie), produse atractive de economisire, solutii pentru structurarea tranzactiilor internationale complexe, totul in scopul minimalizarii riscurilor.

 

Real Estate & Project Finance

Divizia Real Estate & Project Finance ofera clientilor sai cele mai bune solutii pentru investitiile majore in constructii si dezvoltarea de servicii dedicate antreprenorilor imobiliari nationali, companiilor internationale si subsidiarelor care deruleaza afaceri in Romania. Principalele produse pe care le propunem clientilor sunt imprumuturile pe termen mediu pentru realizarea de constructii, dar si alte produse pentru investitii complexe, ca fuziuni si achizitii, proiecte industriale greenfield, infrastructura – drumuri, transport, energie etc.

 

Israeli Desk

Israeli Desk este o structura dedicata clientilor israelieni. Personalul din acest departament este puternic familiarizat cu procedurile bancare din Israel si, foarte important, cu limba ebraica. Mare parte a companiilor israeliene care activeaza pe piata romaneasca sunt clienti ai grupului nostru in Israel si in alte locuri din lume, iar Bank Leumi Romania si-a propus sa fie prima optiune atat a acestor investitori, cat si a celor care isi vor derula pe viitor afacerile in Romania.

Curs BNR vineri, 05 august 2022

1 EUR4.9264 RON
1 USD 4.8175 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Mai Iunie Iulie
Euro 4,9462 4,9448 4,9398
USD 4,6776 4,6756 4,8507

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.9700 RON
la BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii
1 USD = 4.8400 RON
la BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci