Home/ Bancile din Romania / BCF - Banca Comerciala Feroviara

BCF - Banca Comerciala Feroviara

Aceasta banca este acum parte din Techventures Bank. Pentru mai multe informatii vedeti pagina Techventures Bank.
Banca este prezenta in 11 judete si in 12 localitati.

Unitati / Bancomate BCF - Banca Comerciala Feroviara

Adresa sediul central BCF - Banca Comerciala Feroviara

Harta sediu central BCF - Banca Comerciala Feroviara

Descriere BCF - Banca Comerciala Feroviara

Lansata în anul 2009, Banca Comerciala Feroviara funcționeaza în baza capitalului privat, integral romanesc, ceea ce ne permite sa avem o viziune proprie despre banking în Romania. De altfel, am trecut pe profit în anul 2014 si vom continua la fel si în 2015, bucurandu-ne sa fim una dintre bancile în aceasta situație fericita.

Produsele noastre se adreseaza atat persoanelor fizice, cat și persoanelor juridice, sunt concepute corespunzator si însoțite de platforme de comunicare dedicate. O serie de inovații, de la pachetul Primus, la Proxi Card si la facilitatea pentru cumpararea de franci elvețieni, a fost deja lansata pe piața. Vrem sa devenim un sprijin real pentru clienții nostri.

Cand Banca Comerciala Feroviara a fost fondata, în anul 2009, viziunea noastra a fost sa operam un model bancar tradițional, atragand depozite de încredere și generand credite care sa creasca bunastarea si competitivitatea pe piața a celor care ne-au ales. Drumul de la viziune la realitate a fost unul cu totul provocator.

Astazi, Banca Comerciala Feroviara este prezenta prin 15 unitati în 11 din cele mai importante orase ale tarii: Arad, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Oradea, Sibiu, Targu Mures si Timisoara. Online, însa, am depasit granițele țarii.

Începand cu anul 2014, am facut un pas mai departe, iar în urma unui protocol semnat cu CEC Bank, clienții nostri pot retrage bani din bancomatele CEC, peste 1100 în toata țara, la aceleași costuri ca în cazul bancomatelor BCF.

 

Deși Banca Comerciala Feroviara este o banca universala, noi ne-am dorit sa ne diversificam abordarea, astfel ca am creat brandul Elara by BCF.

Elara by BCF se adreseaza în special persoanelor fizice, pentru care am creat un mediu modern si prietenos de relaționare cu serviciile noastre bancare. Elara by BCF se diferențieaza prin portalurile usor de folosit pe care le punem la dispoziție, dar si prin diversitatea clienților carora ne adresam: de la studenți, pana la tineri profesionisti, mamici cu copii, diaspora sau 55+. Orice informație este usor de accesat, iar banking-ul de zi cu zi este mijlocit de cea mai noua platforma de Internet Banking de pe piața.

În acelasi timp, BCF ramane un brand dedicat mai ales persoanelor juridice, aflat într-o continua dezvoltare prin produsele adaptate fiecarui tip de activitate socio-economica. În timp ce bancile straine se retrag din tara în ritm accelerat, BCF poate promite ca va fi o prezenta permanenta în Romania, gata sa va ofere inclusiv expertiza sectoriala în domenii-cheie. Acum, mai mult ca oricand, este momentul sa va îndreptati catre o banca romaneasca.

Curs BNR vineri, 02 decembrie 2022

1 EUR4.9297 RON
1 USD 4.6851 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Septembrie Octombrie Noiembrie
Euro 4,9080 4,9266 4,9131
USD 4,9531 5,0140 4,8248

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.9600 RON
la BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii
1 USD = 4.7200 RON
la BRCI - Banca Romana de Credite si Investitii
valabil pentru cumparare, la 19.01
Curs valutar banci

Convertor valutar banci