Home / Promotii banci / Intesa Sanpaolo Bank ofera o noua facilitate clientilor corporate: serviciul U Turn Tax Refund

Intesa Sanpaolo Bank ofera o noua facilitate clientilor corporate: serviciul U Turn Tax Refund

Intesa Sanpaolo Bank ofera o noua facilitate clientilor corporate: serviciul U Turn Tax Refund

Intesa Sanpaolo Bank, subsidiară a Grupului Intesa Sanpaolo, este prima bancă la nivel local ce a realizat un acord cu U Turn Tax Refund (UTTR) în vederea rambursării taxei pe valoare adăugată (TVA).

Promotie valabila pe termen nedefinit.
oua facilitate este un beneficiu competitiv important pentru toţi clienţii corporate ce pot astfel să-şi optimizeze costurile pentru toate activităţile economice achitate în străinătate, în numerar sau cu cardul business emis de către Intesa Sanpaolo Bank.

Utilizând noul serviciu, rambursarea TVA-ului nu mai este un proces complicat ce poate implica mult timp şi resurse. U Turn Tax Refund se va ocupa de întregul proces de la început până la sfârşit, oferind un produs de top creat pentru a simplifica recuperarea TVA-ului pentru companii. Timpul de rambursare se poate astfel reduce până la doar 5 zile lucrătoare.

Clienţii corporate ai Intesa Sanpaolo Bank pot economisi din cheltuielile efectuate în călătoriile lor de afaceri înregistrându-se pentru utilizarea serviciul UTTR. Acest serviciu include un Account Manager dedicat, consiliere gratuită, precum şi consultanţă în scopul eficientizării cererilor de rambursare TVA. U Turn Tax Refund va contacta în numele companiei reprezentate în mod direct atât furnizorii, cât şi Autoritatea Fiscală aferentă.

Clienţii Intesa Sanpaolo Bank vor beneficia de serviciul de rambursare după întoarcerea din călătoriile de afaceri, reducând costurile efectuate, precum şi impactul acestora asupra resurselor companiei. Mai mult, nicio taxă nu va fi percepută dacă procesul de rambursare TVA nu va avea succes: Nu se restituie = Nu se taxează, iar cererile de rambursare TVA pot fi depuse pentru o perioadă de până la 18 luni în urmă.

Detalii, pe Intesa Sanpaolo Bank

3920 afisari

Curs BNR miercuri, 27 ianuarie 2021

1 EUR4.8745 RON
1 USD 4.0189 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Octombrie Noiembrie Decembrie
Euro 4,8733 4,8699 4,8707
USD 4,1412 4,1176 4,0005

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.8460 RON
la Idea::Bank
1 USD = 3.9950 RON
la Idea::Bank
valabil pentru cumparare, la 09.46
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile