Home / Stiri financiare / Miliardarul american David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani. Ce afaceri avea in Romania

Miliardarul american David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani. Ce afaceri avea in Romania

marti, 21 martie 2017

Miliardarul si filantropul David Rockefeller a murit la vârsta de 101 ani, informeaza The New York Times. Magnatul este singurul nepot al lui John D. Rockefeller, fondatorul Standard Oil, si primul miliardar din Statele Unite ale Americii. Prin afacerile din imobiliare, Rockefeller a ajuns sa aiba prezenta si pe piata locala prin intermediul fondului Europa Capital.

Miliardarul si filantropul David Rockefeller a murit la varsta de 101 ani, iar potrivit Forbes, avea o avere estimata la 3,3 miliarde de dolari. 

Europa Capital, parte din grupul financiar american Rockefeller, a dezvoltat in Romania alaturi de RPF Development doua ansambluri rezidentiale la Bucuresti. Este vorba de proiectele de apartamente Vitan Residence si Tineretului Park. Europa Capital mai are in dezvoltare in parteneriat cu spaniolii de la Graells & Llonch un parc industrial la Turda. 

Europa Capital a strans bani pentru noua fonduri de investitii in imobiliare, cu peste 105 de tranzactii si un total de 9,5 miliarde de euro in 19 tari europene.

Detalii, pe Economica

72 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  vineri, 17 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6400 RON
  1 USD = 3.9322 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design