Home / Stiri financiare / Schimbari la nivel de grup a strategiei Auchan. Francezii vor sa implementeze modelul rusesc la nivel international

Schimbari la nivel de grup a strategiei Auchan. Francezii vor sa implementeze modelul rusesc la nivel international

marti, 21 martie 2017

Retailerul francez Auchan, prezent si pe plan local cu o retea de 33 de hypermarketuri, are în plan schimbarea strategiei la nivel international. Acesta va fi implementata pâna în 2025 si presupune replicarea modelului de business Auchan din Rusia.

Retailerul francez Auchan este in plin proces de redefinire a strategiei de business la nivel global, au anuntat managerii companiei cu ocazia prezentarii rezultatelor financiare aferente anului trecut. Acestia vorbesc despre "o viziune pentru 2025" ceea ce va presupune " un alt mod de a vinde si de a gazdui client", dar si despre replicarea modelului de business al Auchan Rusia la nivel global.

Acesta presupune in limii mari practicarea unei politici a pretului mic pe tot parcursul anului si reducerea numarului campaniilor promotionale. "Dimensiunile mari ale magazinelor nu constituie neaparat o problema, dar prioritatea ar trebui sa fie ce produse includ magazinele. Magazinele ar trebui sa fie din ce in ce mai mult un fel de spatiu de locuit pentru clientii nostri, un loc unde acesti pot manca sau isi pot schimba starea de spirit. Mai mult, ar trebui sa revenim la modelul de baza prin reducerea promotiilor in favoarea unor reduceri agresive, generalizate, de pret, dar si mai putine promovari, fara ca acestea sa dispara. Acesta este modelul celor 300 de magazine din Rusia", a explicat Wilhelm Hubner, director general Auchan Retail citat de publicatia franceza La Voix Du Nord.


Detalii, pe Economica

62 afisari

Cele mai noi stiri financiare

(+) Citeste toate stirile
 • Curs BNR
  vineri, 17 noiembrie 2017

  1 EUR = 4.6400 RON
  1 USD = 3.9322 RON
  more Toate valutele
 • Convertor BNR

  =
  more Convertor avansat
 • Cel mai bun curs

  more Curs banci
 • Banci/Bancomate

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Loading...

Evolutie EURO Curs mediu EURO Evolutie Dolar Curs mediu Dolar Paritate EURO Dolar
Design: Live Design