Home / Stiri financiare / Cu trenul din Bucuresti in Bucuresti: 9 minute de la Gara de Nord la Baneasa si 43 de minute de la Obor la Baneasa

Cu trenul din Bucuresti in Bucuresti: 9 minute de la Gara de Nord la Baneasa si 43 de minute de la Obor la Baneasa

Sageata Albastra

Pentru a evita aglomeratia, bucurestenii din anumite zone din Capitala au la dispozitie o varianta mai putin cunoscuta: trenul. Astfel, pentru cei care locuiesc în zonele Obor si Pantelimon, exista tren care circula pâna la Baneasa. Un alt tren parcurge distanta de la Gara de Nord la Baneasa în doar 9 minute. Vezi ce oferta are CFR Calatori pentru cei care vor sa circule cu trenul în Bucuresti.

"CFR Calatori asigura zilnic legatura directa intre Bucuresti Nord si Bucuresti Baneasa cu 6 perechi de trenuri ce parcurg distanta in 9 minute si cu acces rapid din Gara Baneasa la sistemul de transport urban. De asemenea, conexiunea feroviara directa intre Bucuresti Obor si Bucuresti Baneasa si retur este asigurata cu o pereche de trenuri ce parcurg traseul in 43 de minute", au spus reprezentantii CFR Calatori pentru ECONOMICA.NET.

Acestia au adaugat ca, pentru incurajarea traficului feroviar de naveta in zona Bucuresti si descongestionarea traficului auto spre/ dinspre localitatile limitrofe, CFR Calatori asigura legatura feroviara intre acestea si cele 4 gari intermodale situate in zone de interes ale Capitalei (Bucuresti Nord, Bucuresti Basarab, Bucuresti Obor, Bucuresti Baneasa), cu acces rapid la sistemul de transport urban, oferind un program previzibil ale orelor de plecare/sosire si mai multa mobilitate, spre/dinspre Chitila, Buftea, Mogosoaia, Parc Mogosoaia, Aeroport Henri Coanda.

Intrebati daca ar fi oportuna introducerea a mai multor trenuri pe aceste relatii sau operarea pe noi rute in Bucuresti, dupa pandemie, reprezentantii CFR Calatori ne-au raspuns ca la fiecare schimbare de mers de tren, compania isi adapteaza oferta de transport in functie de evolutia cererii, de dinamica mobilitatii pasagerilor si a disponibilitatilor tehnice.

Detalii, pe Economica

marti, 23 februarie 2021, 19 afisari

Curs BNR vineri, 05 martie 2021

1 EUR4.8831 RON
1 USD 4.0924 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Decembrie Ianuarie Februarie
Euro 4,8707 4,8728 4,8741
USD 4,0005 4,0029 4,0289

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.8200 RON
la Idea::Bank
1 USD = 4.0170 RON
la Idea::Bank
valabil pentru cumparare, la 19.02
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile