Home / Stiri financiare / Wolf Theiss a asistat CVI în legătură cu subscrierea a 8,7 milioane de euro în obligațiuni corporative emise de Marcos Provit

Wolf Theiss a asistat CVI în legătură cu subscrierea a 8,7 milioane de euro în obligațiuni corporative emise de Marcos Provit

Firma de avocatură Wolf Theiss a acționat în calitate de consilier juridic pentru CVI Dom Maklerski sp. z o.o., un fond polonez de investiţii, în structurarea, negocierea și semnarea documentației aferente emisiunii de obligațiuni corporative în valoare de 8,7 milioane de euro emise de către Marcos Provit, unul dintre cei mai mari jucători din sectorul farmaceutic din România.

CVI, liderul regional pe piața fondurilor de investiţii în IMM-uri din Polonia și din Europa Centrală și de Est, a subscris integral obligațiunile rețelei locale de servicii farmaceutice Marcos Provit.

Echipa Wolf Theiss care a asistat CVI în legătură cu acest proiect a fost formată din Claudia Chiper, Partener și Coordonator al practicii Banking & Finance și Alexandru Asaftei, Asociat. Echipa a consiliat CVI în cadrul mai multor plasamente private în România de-a lungul anilor, iar în acest proiect a sprijinit echipa în legătură cu structurarea, redactarea și negocierea documentației tranzacției.

"Ne-am bucurat să asistăm din nou echipa CVI în această nouă tranzacție din România. România este o țară ce prezintă interest pentru CVI, datorită potențialului ridicat de creștere și a nevoii de capital. Având în vedere poziția CVI, suntem siguri că, în viitor, și alte companii românești vor fi sprijinite în planurile lor de creștere, având CVI ca partener financiar", a declarat Claudia Chiper, Partener Wolf Theiss și coordonator al echipei Banking & Finance din România.

Marcos Provit este unul dintre principalii jucători de pe piața farmaceutică din România. Tranzacţia a fost intermediată de către PCF Investment Banking în calitate de consultant financiar.

Echipa de Banking & Finance a Wolf Theiss joacă un rol important pe piața bancară și financiară din România, fapt confirmat de numărul mare de tranzacții și de bănci / instituții financiare consiliate de către firmă. Activitatea practicii de Banking & Finance din România din ultimii ani a implicat într-o măsură semnificativă bănci mari, consorții de bănci și alte instituții financiare, în condițiile în care a existat o activitate intensă în rândul acestor instituții în ceea ce privește finanțările, refinanțările și finanțările imobiliare din România.

luni, 23 mai 2022, 337 afisari

Curs BNR vineri, 03 februarie 2023

1 EUR4.9005 RON
1 USD 4.4823 RON

Evolutia Euro in ultimele 7 zile

Convertor valutar BNR

=
Rezultat + TVA (RON):
TVA 19% (RON):
Convertor valutar avansat

Cursul mediu pe 3 luni

Noiembrie Decembrie Ianuarie
Euro 4,9131 4,9224 4,9227
USD 4,8248 4,6477 4,5690

Cel mai bun curs la banci

1 EUR = 4.9585 RON
la ProCredit Bank
1 USD = 4.5700 RON
la Credit Europe Bank
valabil pentru cumparare, la 07.30
Curs valutar banci

Convertor valutar banci

Creditare

Stiri financiare

Citeste toate stirile Codul fiscal

Promotii banci

Vezi toate promotiile